Vormen in alle soorten en maten...

Bonbonvormen

Polycarbonate bonbonvormen

Wij hebben een uitgebreide collectie polycarbonate bonbonvormen in de standaard maten 275x135mm, 275x175mm en 275x205mm. Wij leveren de collecties van Hans Brunner, Cabrellon, Pavoni en Implast.

Feestdagen

Sinterklaas, Kerst, Pasen, Valentijn, Haloween en Sara/Abraham

Voor de feestdagen hebben wij een uitgebreid gamma chocoladevormen. Varierend van hulstblaadjes tot grote paaseieren en van talloze harten tot Sara en Abraham. Stuur ons een email met wat u zoekt en u ontvangt een overzicht van de beschikbare modellen. Stuur email

Figuren

Holfiguren (3D) en platte figuren (2D)

Voor de feestdagen maar ook voor diverse andere thema's als Dieren, Mensen, Transport, Sport etc kunnen wij u vrijwel alle wenselijke figuurvormen leveren. Laat osn weten wat u zoekt en we zorgen voor een aanbod op maat. Stuur email

Lettervormen

EXCLUSIEF - het volledige alfabet in 200gr blokletters en meer

Henk Koenen is exclusief leverancier van de 200grams blokletter kadervormen. Wij leveren alle 26 letters van het alfabet per stuk of per honderden tegelijk. Wij hebben de polycarboinate kadervormen ten alle tijden in voorraad. Naast de traditionele 200grams blokletter leveren wij ook exclusief de bamboeletters in 100gr en 200gr en speciale letters in afwijkenede maten en gewichten.

Maatwerk

Een eigen model op maat gemaakt

Uw eigen ontwerp of een variant op een bestaand thema exclusief voor u gemodelleerd, ontwikkeld en geproduceerd. Vrijwel alles is mogelijk. Stuur ons een email met uw wensen en wij maken graag een ontwerp en offerte op maat.

Logo vormen

Uw bedrijfslogo als chocolaatje?

Wij hebben al vele jaren ervaring in de vervaardiging van speciale logo vormen, van bonbon tot holfiguur. Stuur ons een email met uw wensen en wij maken een design geheel naar uw wens.

Mageneetvormen

Full Color magneetvormen

Met magneetvormen kunt u eenvoudig in full-color met eetbare inkt op witte chocolade printen. Met het speciaal gemaakte software-programma kunt u eenvoudig uw ontwerpen maken en printen. Er is een groot assortiment magneetvormen beschikbaar. Uiteraard kunt u ook met standaard dessins in de magneetvormen werken.

Slingervormen

Slingervormen voor de "zwiermolen"

Naast de reguleiere vormen in al hun soorten en maten, leveren wij ook speciale slingervormen. Deze vormen zijn voorzien van een magneetstrip om op de slingermachine te bevestigen.

Henk Koenen - Chocolate Technology

Service

  • Onderhoud & Reparatie
  • Cursus & training
  • Demonstraties & tests
  • Handleidingen & hulp

Contact

info@henkkoenen.nl
0161 452516
Den Bulk 5, 5126 PW Gilze