Selmi Glaceermachines


Selmi R200 Legend

SELMI GLACEEREERMACHINES

    • Selmi R200 LegendĀ 
      • 3-secties overtrekband | 200mm breed | actiemodel met analoge bediening | regelbare bandsnelheid, blazer, ontstaarter en papier start/stop | opklapbaar
      • Glaceermachine met aparte laadband en transportband (1m). Door regelbare snelheid van de band en de blazer, in hoogte verstelbare blaaskop en ontstaarter en regelbare triller ideaal voor het doorhalen van bonbons, koekjes, taartjes, vruchten, gebak etc. De machines is opklapbaar en wordt geleverd inclusief afdekhoes, 2 afneemplaten en 3 papierrollen.
      • Specificaties:
        Spanning: 230v, 50Hz, 500W
        Bandbreedte: 200mm
        Afmetingen: 1200x1800x600mm (HxBxD)
        Afmetingen ingeklapt: 1800x600x600mm (HxBxD)
        Passend op: Legend / Plus EX / Futura EX / Top EX
      • Accessoires (uitbreidingsmogelijkheden):

Opzetstuk voor gedeeltelijk glaceren (bv. koekjes)
Opzetstuk voor alleen bodem glaceren (bv. nougat blokken)
Opzetstuk voor ijspralines
Plexiglas kap
Papierollen 200mm vetvrij


Selmi RS200


Selmi RS250


Selmi RS200L


Selmi RS250L


Selmi R300T


Selmi R400T


Selmi R600T

Selmi R300T / R400T / R600TĀ 

    • Chocolade overtrekband | 300 / 400 / 600mm breedte | digitale bediening | regelbare bandsnelheid, blazer, ontstaarter en papier start/stop | te koppelen aan (bestaande) koeltunnel
    • Glaceermachine met aparte laadband en zonder papierrol dus specifiek om te koppelen aan een koeltunnel. Digitaal regelbare snelheid van de band en de blazer, in hoogte verstelbare blaaskop en ontstaarter en regelbare triller ideaal voor het doorhalen van bonbons, koekjes, taartjes, vruchten, gebak etc. Warmtelampen op en onder de grille-band en plexiglas kap standaard inbegrepen.
    • Specificaties:
      Spanning: 230v, 50Hz
      Bandbreedte: 300 / 400 / 600mm
      R330T / R400T passend op: Legend / Plus EX / Futura EX / Top EX
      R600T passend op: Cento
    • Accessoires (uitbreidingsmogelijkheden):

Opzetstuk voor gedeeltelijk glaceren (bv. koekjes)
Opzetstuk voor alleen bodem glaceren (bv. nougat blokken)
Opzetstuk voor ijspralines


Henk Koenen - Chocolate Technology

Service

  • Onderhoud & Reparatie
  • Cursus & training
  • Demonstraties & tests
  • Handleidingen & hulp

Contact

info@henkkoenen.nl
0161 452516
Den Bulk 5, 5126 PW Gilze